Bioresonančna terapija je kot podpora primerna za vse vrste zdravstvenih težav. Bioresonanca je naravna terapevtska metoda, ki nima škodljivih stranskih učinkov. Organizmu pomaga v normalizaciji in regulaciji vseh telesnih procesov s pošiljanjem elektromagnetnih impulzov v cilju, da se odpravijo vzroki, ki so privedli do določenih težav.

Cilj bioresonančne terapije je, da izničimo vplive, ki povzročajo bolezen in telesu povrnemo njegove samozdravilne moči.

Bioresonančno testiranje in terapija poteka s pomočjo bioresonančnega aparata in pogovora s pacientom.

  • S posebnim nebolečim testnim postopkom terapevt ugotovi ali je prisotna netoleranca, ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo.
  • Na podlagi BICOM diagnoze terapevt ugotovi, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zato potrebna.
  • Pri terapiji z napravo BICOM terapevt pacientu namesti elektrode. Ena terapija, ki običajno traja od pet do trideset minut, je prijetna in popolnomabrez bolečin.

V času terapij z bioresonanco vam svetujemo:

  •  Ne jejte svinjskega mesa ali klobas, kajti le-ti obremenjujejo vaš limfni sistem. Izogibajte se sladkorju, saj škoduje črevesnim bakterijam in podpira s črevesjem povezane bolezni.
  • V času terapije pijte veliko navadne, nemineralne vode.
  • Vsaj 6 ur pred in po terapiji se odrečite kavi in alkoholu.

Odzivi na terapijo, ki se kažejo v utrujenosti, občutku toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice, večinoma hitro izvenijo.